Politica de confidențialitate

Începând cu 25 mai 2018, Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, va produce efecte pe teritoriul Uniunii Europene.

Noi considerăm confidențialitatea datelor o componentă esențială a modului în care ne desfășurăm activitatea în afaceri. Politica și practicile noastre de protejare a datelor cu caracter personal sunt în conformitate cu prevederile legale, privind asigurarea confidențialității, integrității și disponibilității.

Site-ul arizonaranch.ro nu colectează datele personale ale vizitatorilor săi. De asemenea nu oferim posibilitatea de a vă crea un cont pe site-ul nostru. În cazul în care ne contactați printr-un formular de contact, datele dumneavoastră, introduse pentru a expedia emailul, vor fi utilizate exclusiv pentru a vă răspunde solicitării și vor fi stocate atâta timp cât sunt necesare pentru scopul cu care au fost folosite.

Site-ul nostru folosește serviciul Google Analytics pentru contorizarea vizualizărilor. Daca doriți să nu fiți contorizat în Analytics va trebuie să folosiți pluginul special dezvolat. Mai multe detalii aici.

Lionsimobiliare.ro folosește funcțiuni de share din Facebook. Puteți verifica politica Facebook și modifica preferințele pe pagina https://www.facebook.com/policies/cookies/